Az árnyékból a fénybe

Hogyan lehet legyőzni a pánikbetegséget?

1 órás ingyenes, online előadás pszichológus szakértő szervezésében, aki teljesen új alapokra helyezi mindazt, amit a pánikról és szorongásról gondoltál

Miért érdemes megnézned az előadást?

Andrási Betty
0
év szakmai tapasztalat
0
-nél is több gyógyult kliens
Pánik nem betegség

A pánikbetegség nem betegség

Munkánk során azt tapasztaljuk, hogy már a pánikbetegség, mint fogalom meghatározásában is kezd zűrzavar uralkodni, hiába egyre közismertebb a probléma. A pánik nem betegség, hanem egy állapot, amiből van kiút!

Arról pedig már csak kevesen tudnak, hogy:

A probléma összetettsége miatt ráadásul gyakran téves diagnózis kerülhet meghatározásra, ezáltal  az állapot nem javul és az érintett kezdi elveszíteni a reményt, hogy valaha is véget ér ez az embertpróbáló helyzet.

2023. 05. 12. 18:00

Az utóbbi pár év rendkívül megterhelte az idegrendszerünket, tapasztalataink alapján már olyanokon is megjelentek a szorongás tünetei, akik eddig rendkívül jól állták a sarat, tehát úgy éreztük közbe kell lépnünk.

Célul tűztük ki, hogy megállítjuk ezt a folyamatot és segíteni szeretnénk az embereknek. Mindketten megküzdöttünk a saját pánikunkkal, így meg szeretnénk mutatni, hogy igenis van kiút belőe!

Az ingyenes, online előadás keretében, a pánikot és a szorongást teljesen új nézőpontba fogjuk helyezni, továbbá olyan megoldásokat fogunk javasolni, amelyek segítenek kilábalni ebből a nehéz helyzetből.

Ráadásul mivel rengetegen kértétek, létrehoztuk az első, szakemberek által vezetett zárt Facebook csoportot, a Pánik Kontrollt, amelyhez azt is elmondjuk, hogyan tudtok csatlakozni.

IRÁNYÍTSD TE AZ ÉLETED!

Pánik Kontroll - Irányítsd TE az életed!

Minden jog fenntartva! | A honlapon található írások Andrási Beáta tulajdonjogát képezik.
A tartalmak megjelentetése egyéb weboldalakon vagy nyomtatott médiában kizárólag előzetes írásos engedéllyel lehetséges!
Általános Szerződési Feltételek | Adatkezelési Szabályzat
Andrási Beáta Copyright © 2023

Scroll to Top