Ingyenes ajándék, ha csatlakozol a klubhoz
október 31. éjfélig.

nap
óra
perc
mp
xxx

A Pánik Kontroll Közösséghez jelenleg nem tudsz csatlakozni.

Pánik Kontroll logo

Milyen érzés lenne egy olyan közösségbe tartozni, ahol megértenek, támogatnak és segítséget kaphatsz?

PÁNIK KONTROLL KÖZÖSSÉG

Itt több on-line felületen, több szakember foglalkozik VELED.

A Közösség tagjai sorstársakra, barátokra, támogatásra találhatnak, és szakértők válaszolnak a kérdéseikre.

A Pánik Kontroll Közösség tagjaként nem csak információt kapsz a pánikkal kapcsolatban, hanem dolgozol is vele.

Andrási Betty
Pánik Kontroll logo

Ha pánikkal és szorongással küzdesz, akkor nálunk valódi segítséget kaphatsz, hogy jól legyél.

PÁNIK KONTROLL KÖZÖSSÉG

Itt több on-line felületen, több szakember foglalkozik VELED.

Küldetésünk, hogy egy teljesebb életet élj. Rendet rakunk a fejedben és kioldjuk a blokkjaidat.

A Pánik Kontroll Közösség tagjaként nem csak információt kapsz a pánikkal kapcsolatban, hanem dolgozol is vele

Irányítsd TE az életed

Felkészültél arra, hogy megváltoztatod az életedet?

Hova fogsz eljutni a következő hónapokban, ha csatlakozol a Pánik Kontroll Közösségéhez?

Testi tüneteid enyhülnek

Irányítani tudod a pánikrohamaidat

Idegrendszered kiegyensúlyozódik

Szorongásaid csökkennek

Megismered a pánikod okait

Nézz bele a csoportba:

Teljeskörű támogatás

Pánik és szorongásoldással illetve önismerettel kapcsolatos csoportfoglalkozások, videók, szöveges posztok, kérdezz-felelek, vendégelőadások, életmód tanácsok, pszichológiai technikák és gyakorlatok, valamint élő bejelentkezések segítenek abban, hogy visszanyerd az irányítást az életed felett. Foglalkozunk a testi tüneteiddel és az érzéseiddel egyaránt. Mindezt közérthető, befogadható formában és törekedve a teljességre.

Közösség ereje

Olyan emberekkel együtt lenni, akik hasonlóak mint te, felszabadító érzés. Támogatnak, választ kapsz a kérdéseidre, más történeteiből tanulhatsz, barátságokat köthetsz. Találhatsz magadnak egy olyan támogató társat, akivel megoszthatod minden érzésedet. A zárt facebook csoport felületén is kapcsolódhatsz másokkal, illetve hetente több alkalommal a Zoomon a csoportfoglalkozásokon is megismerheted a többieket.

Hiteles szakértők

A Pánik Kontroll Közösség segítői szintén megjárták pánik útját, így első kézből tudják mennyire meg tudja nehezíteni az életet ez az állapot. Betty, Orsi és Sanyi is több mint egy évtizede segítik a szorongással, pánikkal élőket mind egyéni mind csoportos formában. Mind a hárman holisztikus szemléletűek. Küldetésüknek érzik azt, hogy a pánikkal élők újra teljes életet tudjanak élni. Fontosnak tartják saját magukat is folyamatosan fejleszteni szakmailag és emberileg is.

Miért csatlakozz a Pánik Kontroll Közösséghez?

Elképzelhető, hogy mire ide jutottál már számtalan dolgot kipróbáltál, és mégsem lettél jobban. Egyre kilátástalanabbnak érzed magadat, és azt gondolod, sosem fogsz ebből kijönni. Pedig van kiút!

A Pánik Kontroll Közösség, azért van, hogy egy olyan biztonságos közeget nyújtson, ahol tapasztalt és elkötelezett szakemberek irányításával és sorstársak segítségével dolgozhatsz a problémáidon. Itt nem csak olvasgatsz a pánikról, ez nem egy oktatási felület. Itt a többiekkel együtt teszel azért, hogy tényleg jobban legyél. Módszerek vannak, csoportfoglalkozások és gyakorlati tanácsok.

Megismerheted a nehézségeid gyökerét, és kioldhatod azokat. Olyan megküzdési módszereket és technikákat sajátíthatsz el, amelyek segítenek a pánikkal és szorongással való megküzdésben, és megerősíthetik a biztonságérzetedet. Megtanítunk a tested működésére, hogy miért vannak tüneteid, és hogyan csökkentsd le azokat. Közösen megtaláljuk a belső erőforrásaidat, hogy egy önbizalommal teli emberré válj, aki teljes életet él.

Miért csatlakozz a Pánik Kontroll Közösséghez?

Milyen tartalmak vannak a Pánik Kontroll Közösségben?

pszichológiai technikák

életvezetési tanácsok

relaxációk, vezetett meditációk

traumaoldó foglalkozások

beszélgető körök

test és idegrendszer harmonizálás

támogató társ keresés

vendég előadók

szorongásoldó gyakorlatok

pánikroham kezelés

személyes kérdések megválaszolása

élő bejelentkezések

Ismerd meg egy kicsit a csoport szakértőit!

Andrási Betty

Pszichológus

Több, mint 12 éve foglalkozok olyan személyekkel, akik pánikkal és szorongással keresnek meg, ráadásul személyesen is küzdöttem pánikkal huszonéves koromban, amiből sikerült kijönnöm.

Tudtam, hogy egyre többen szenvednek ettől az állapottól, így elkezdtem rengeteget kutatni a témában és elhatároztam, hogy segíteni szeretnék ebben a témában másoknak, sőt szeretném megmutatni, hogy van kiút a pánikból!

Munkám során a pánik, szorongás, stressz és szuperérzékenység témakörében holisztikus nézőpontot képviselek. Többfajta alternatív módszert használok ennek megoldására és kezelésére, illetve folyamatosan kutatom továbbra is a témát.

Sok gyógyult klienssel a hátam mögött elmondhatom, hogy sokkal egyszerűbb a pánik feloldása, mint ahogy az, az emberek fejében él.

Szeretem elmagyarázni, hogyan működik a testünk, hogy működik az idegrendszer és mi – mivel függ össze. Hiszen. ha megértjük, hogy mi-miért történik, már sokkal kevésbé lesz félelmetes, nem ér váratlanul, tudni fogjuk, hogy mire számítsunk, tudatosabbak lehetünk és mi irányíthatjuk majd a folyamatot.

Én hiszek benne, hogy ha az életet nem játéknak éljük meg, az csak azért van, mert rosszul használjuk. Belemegyünk játszmákba életünk szereplőivel, akiket pedig csak szeretnünk kellene, ahogy önmagunkat is.

Félünk olyan élethelyzetekben, amiket izgalmas kihívásnak kellene tekintenünk. Kiégünk a munkánkban, ahelyett, hogy élveznénk, és lelkesednénk azért, mert azon keresztül hozzá tudunk tenni valamit ehhez a világhoz. És félünk, szorongunk pánikot élünk meg bizonyos helyzetekben, vagy akár megbetegszünk pedig erre semmi valós okunk nincs.

Röviden: nem annak éljük meg magunkat, mint akik valójában vagyunk.

Ezért nevezem én önképtisztításnak azt, amit konzultáción végzünk. Ebben kimagasló szerepet kap a ráhangolódási képességem, ami segít megtalálni azokat a mumusokat, amik meghamisítják vendégem önképét. Legtöbbször mosolyra fakasztó apróságok.

Minden konzultáción örömöt okoz, amikor érzem, hogy a vendégem, életének egy-egy kis szegmensében végre annak érzi magát, aminek az a felsőbb akarat szánta, aki ezt az életet megtervezte neki. És ezzel elkezdődhet a gyógyulás, eltűnik a félelem, elszáll a bűntudat, vagy a harag.

Sok gyógyult klienssel a hátam mögött elmondhatom, hogy sokkal egyszerűbb a pánik feloldása, mint ahogy az, az emberek fejében él.

Szeretem elmagyarázni, hogyan működik a testünk, hogy működik az idegrendszer és mi – mivel függ össze. Hiszen. ha megértjük, hogy mi-miért történik, már sokkal kevésbé lesz félelmetes, nem ér váratlanul, tudni fogjuk, hogy mire számítsunk, tudatosabbak lehetünk és mi irányíthatjuk majd a folyamatot.

Végh Sándor

Coach, hipnoterapeuta

Sápi Orsolya

Gyógytornász, jógaoktató

Mesterdiplomás gyógytornász, jógaoktató, önismereti, integrál tanácsadó gyakornok és volt szorongó kislány. Mindez én vagyok.

10 éve foglalkozom az emberi test, idegrendszer, élettan tudományos szintű kutatásával és gyakorlatával. Az alapvető motivációm a másokon való segítés volt az egészségügy rendszerén belül. Azonban elindultam önmagam belső, szubjektív valóságába és szembesültem annak mélységével. Onnantól kezdve a célom az lett, hogy ezt másnak is megmutassam testorientált módszertanokon keresztül.

A szakmai és emberi érdeklődésem hátterében a test és lélek kombinációja áll a nyugati testi- és lelki medicina illetve a keleti tanok ötvözésével. Fizioterapeuta, jógaoktatói munkám során sokszor szembesültem azzal hogyan hatnak egymásra, amely egy mankó is a gyógyulás ösvényén. Fizikai testünk és lelki dimenzióink a lehetőség kapui amiken keresztül betekintést kapsz az elakadásaid tünettanába és kezelésébe.

Azt szeretném, hogy a kilincset te tartsd tudatosan a kezedben. Én, mint volt szorongó tudom min mész keresztül. Engedd meg, hogy a testeddel együttműködve közösen haladjunk a test és lélek felszabadítása felé.

Vélemények a Pánik Kontroll tagoktól

“Kedves Betty! Nem győzök hálás lenni nektek, hogy megalapítottátok ezt a zárt csoportot! Rengeteget tanultam tőletek, igazi segítők vagytok!”
Adél
“Köszönöm mindenkinek a tegnapi csoport foglalkozást nekem személy szerint sokat adott olyan önbizalmat éreztem hogy alig tudtam elaludni mert folyton azon járt az agyam hogy kinek kell még meg mondanom a valót és a mai napon is jól ébredve keltem mert tudom hogy haladunk mindannyian céljaink felè ki gyorsabban ki egy kicsit lassabban de nem is gondoltam volna hogy tényleg csoportban ilyen jó köszi mégegyszer mindenkinek és neked Betty külön is!”
Laci
“Remek volt veletek együtt lenni és megoldani a feladatainkat remélem még sokszor leszünk így együtt és biztos vagyok benne hogy másokkal kiegészülve és természetesen Bettyvel sokmindent megoltunk vált vált vetve haladunk majd addig amíg minden újra szép lesz mindannyiunknak a jövő héten újra találkozunk”
Gábor
“Kavarognak most bennem érzések, mert nekem ez a foglalkozás most nagyon mély volt. Mégis könnyebb most. Minden pillanatát imádtam, még ha nem is úgy látszott. Mert ezek most nekem nagyon felszabadító érzések voltak, amiket kaptam Bettitől és Tőletek. Köszönöm, hogy itt vagytok, köszönöm, hogy velem vagytok”
Mariann

Miért csatlakozz hozzánk?

Mit tartalmaz a tagság?

Összérték 220.000 Ft

helyett

Most csak 12.990 Ft/hó

A Pánik Kontroll Közösséghez jelenleg nem tudsz csatlakozni.

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

1. Fizetés

Az előfizetés  bankkártyás fizetés formájában lehetséges. Ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek.

A bankkártyás fizetés a Stipe biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően.

Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

2. Töltsd ki az alap adataidat

Elsőként kérlek töltsd ki pontosan az alap adataidat. Külön figyelj a névre, az email címre és a telefonszámra, mert ezek alapján vesszük fel veled a kapcsolatot emailben és telefonon.

3. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes.

4. Fogadd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot

Mi sem szeretjük az ilyen jogi dolgokat, de mivel törvénytisztelő vállalkozás vagyunk, ezért sajnos muszáj a megrendelő űrlapon ezeket elfogadnod, hogy véglegesíteni tudd a megrendelésed.

6. Nyomd meg a „Tovább a fizetéshez” gombot

A Tovább a fizetéshez gombra kattintás után át fogsz kerülni a Stripe biztonságos felületére, így bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. A tranzakció biztonságára a Stripe neve a garancia.

7. Belépés a Pánik Kontroll Közösségbe

Sikeres fizetés után a megadott email címedre elküldjük a további teendőket.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@panikkontroll.hu címre.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, mivel az előfizetés teljesen automatikusan megújul, amit kizárólag bankkártyával lehet megoldani. Ha nincs bankkártyád és nagyon szeretnél te is a közösség tagja lenni, akkor írj egy e-mailt a hello@panikkontroll.hu címre!

A rendszer minden hónapban automatikusan vonja a havi díjat az általad megadott bankkártyáról, így nem kell azzal foglalkoznod, hogy minden hónapban manuálisan megújítsd. Természetesen bármikor megszüntetheted a tagságot egy kattintással.

Kapsz egy email-t a legfontosabb információkról, hogy mit kell tenned, a belépési linkeket. Mindemellett felhívunk telefonon is, és elmondjuk a további teendőket. Szóval segítünk már az elején is.

Legegyszerűbben fogalmazva a fordulónapon. Ez azt jelenti, hogy amíg aktív az előfizetésed ugyanazon a napon vonja le a rendszer. Ha például 5-én fizetted ki először a havi díjat, akkor minden hónap 5-én fogja levonni a havi díj összegét a rendszer.

Ez esetben a rendszer küld egy email-t, hogy nem tudta levonni a bankkártyádról az összeget. Neked csak annyi a dolgod, hogy vagy feltöltöd a bankkártyádat a havi díj összegével, vagy megadsz egy másik bankártyát, amiről le tudja vonni az összeget. Ez után a rendszer másnap újra megpróbálja levonni a havi díjat.

Igen. A Pánik Kontroll Közösség tagjaként egy támogató közegben vagy. "Megoldó" tagként minden csoportfoglalkozáson részt vehetsz. Ezek a foglalkozások támogatják a szakemberrel folytatott munkádat, így gyorsabban meg oldhatod a problémáidat.

Igen. A facebook-on és a foglalkozásokon használt zoom alkalmazásban is van lehetőség, hogy teljesen anonim legyél.
Bármikor lemondható a tagság, és a fordulónap után már nem kerül felszámításra a következő időszak díja. 2 lehetőséged van: 1.) A fordulónap előtt 3 nappal a rendszer küld egy email-t, hogy 3 nap múlva le fogja vonni a havi djat a bankkártyáádról. Ebben a levélben lesz egy link, amire rákattintva lemondásra kerül az előfizetésed. 2.) Írsz egy levelet a hello@panikkontroll.hu email címre, hogy le szeretnéd mondani az előfizetésed. Ebben az esetben mi manuálisan állítjuk át "Lemondott"-ra az előfizetésed.
Lemondás után kapsz egy email-t, amiben visszajelez a rendszer, hogy lemondásra került a tagságod. A Pánik Kontroll Közösségben a fizetési fordulónapig van lehetőséged részt venni. Ezután manuálisan kiléptetünk a tagok közül.
Természetesen. Mivel az előfizetést mi nem tudjuk manuálisan megújítani, így ebben az esetben annyi a dolgod csupán, hogy újra kitöltöd a megrendelő űrlapot az adataiddal, és kifizeted a havi díjat.
A megrendelési űrlapon megadott email címedre fogjuk kiküldeni minden foglalkozás elérhetőségét, illetve a facebook privát csoportban is kiírjuk.
Miután kifizetted az első hónap díját kapsz egy email-t a legfontosabb információkról, hogy mit kell tenned, a belépési linkeket valamint mit hol találsz a csoportban.

Ha pedig nincs több kérdés, akkor várunk téged is a közösségbe

Gratulálunk. Eljutottál az oldal legvégére. Most már minden lényeges információt tudsz ahhoz, hogy most hozz egy nagyszerű döntést. Ha tehát szeretnél belevágni az önismereti utazásba, ami során rendet raksz a fejedben, és kioldod a blokkjaidat, akkor csatlakozz.

Minden jog fenntartva! | A honlapon található írások Andrási Beáta tulajdonjogát képezik.
A tartalmak megjelentetése egyéb weboldalakon vagy nyomtatott médiában kizárólag előzetes írásos engedéllyel lehetséges!
Általános Szerződési Feltételek| Adatkezelési Szabályzat
Andrási Beáta Copyright © 2023

Scroll to Top